Foundation, verberg je huidproblemen

Foundation....... Het valt mij op dat er de laatste tijd enorm veel super dekkende, en vaak ook waterproof foundations de markt overspoelen. Dit tot mijn grote ergernis. Kennelijk leven wij in een maakbare wereld. Fillertje hier, Botoxje daar, en als klap op de vuurpijl een mooie egale huid binnen 1 minuut uit een flesje. Heeft u een huidprobleem? Is geen probleem hoor, gebruik dit flesje dekkende Foundation, en alle problemen zijn schijnbaar opgelost... Schijnbaar... Want de kans is zeer groot, dat de reeds bestaande huidproblemen hierdoor verergeren, met alle gevolgen van dien. Bijvoorbeeld een huid met rode vlekjes, perfect te camoufleren... Maar waar komt die roodheid eigenlijk vandaan? WAAROM is je huid rood?Juist ja, er is een proces in je huid gaande, dat waarschijnlijk een ontstekingsreactie van de huid veroorzaakt! Moet je dit dan camoufleren en verder negeren? NEE! Een GEZONDE HUID is GEEN RODE HUID!
Hier een metaforisch voorbeeld..
Je hebt kiespijn, heel vervelend. Je bezoekt je tandarts. Hij vind de oorzaak van de pijn. Mevrouw u heeft een gaatje in uw kies. Ik ga U een verdoving geven, probleem opgelost. Je verlaat de Tandarts zonder pijn. Totdat de verdoving is uitgewerkt!! De pijn is dan waarschijnlijk erger geworden en het gaatje groter.
Symptoombestrijding is iets Totaal anders dan het oplossen van de Oorzaak! Dan heb ik het nog niet eens over de inhoudsstoffen van de Foundation. En waarmee verwijder je deze Waterproof Foundation eigenlijk? En wat zit daar dan in? Laat je niet misleiden en CAMOUFLEER JE HUIDPROBLEMEN NIET! LOS JE HUIDPROBLEMEN OP!
Heb je een Huidprobleem? Wil je advies over jouw huid? Ik help je graag op weg naar jouw Gezonde, Stralende Huid! Ga voor JE BESTE HUID OOIT! The Skin Expert voor een Gezonde, Stralende huid!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0