Full Hair


Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren.

Het overkomt zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen wordt het algemeen meer geaccepteerd.

Toch hebben ook veel vrouwen er mee te maken, en ze hebben er over het algemeen nog meer moeite mee dan mannen.

Herkenbaar? Dan is behandeling met FullHair  Microneedling mogelijk een optie voor jou.

 

Hoe verloopt de behandeling van Full Hair?

Tijdens de Full Hair Microneedling worden 1920 kanaaltjes per seconde in de hoofdhuid gemaakt waardoor er groeifactoren vrijkomen.

(FGF-7 & VEGF)

Ook de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de haar cellen kunnen meer nutriënten en kan de Biorevitalisatievloeistof beter opgenomen worden in de hoofdhuid.Dit resulteert in optimaal herstel van de haarwortel cellen.

 

De behandeling heeft als doel haarverlies te verminderen of stop te zetten. Hergroei van nieuw haar vanuit de wortel te stimuleren waardoor het haar dikker, voller en steviger wordt. De combinatie van het injecteren van de Biorevitalisatievloeistof  én het stimuleren van de doorbloeding resulteert in minder haaruitval en bevordert zelfs het ontstaan van nieuwe haargroei. Vanzelfsprekend heeft het herstelproces enige maanden ( 4-6 ) nodig

 

 

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

 

Alopecia is de medische term voor haaruitval. Alopecia komt in verschillende varianten, o.a.;

 

- Alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid)

- Alopecia Areata (genetische vorm van kaalheid bij voornamelijk vrouwen en kinderen.

 

Deze vormen van Alopecia is een niet verlittekende variant en zijn daardoor uitermate geschikt voor de behandeling met Full Hair.

Full hair is succesvol, zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen onderliggende oorzaak aan de haaruitval ten grondslag ligt (zoals medicijngebruik). Zolang het behandelplan juist opgesteld en uitgevoerd wordt en de indicatie juist gediagnosticeerd, bied Full Hair de oplossing tegen haaruitval!

 

Indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen, een verlittekende vorm heeft van alopecia of als u wondjes, een huidziekte of een infectie heeft kunt u niet behandeld worden.

Overleg met u behandelaar wanneer u behandeld wordt met een immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende agina pectoris of endocarditis heeft.

Wetenschappelijk onderbouwd

Op dit gebied zijn er vele studies verricht, hier een link naar een studie over het effect van Microneedling op de Haargroei.

Hoeveel behandelingen?

Voor mannen bestaat het behandelplan uit 6 sessies, voor vrouwen bestaat deze uit 8 sessies. De eerste vier behandelingen vinden eenmaal per week plaats, waarna de rest volgt eens per twee weken. Enkel het gebied waar er haaruitval plaatsvind wordt behandeld. Thuis gebruikt u de producten die door u behandellaar worden geadviseerd. Bij bijzondere indicaties zijn er meerdere behandelingen nodig.

 

Full Hair Microneedling therapie met Dermapen: bewezen effectief tegen haaruitval

  

Heren

- 6 Sessies

- Stopt de Haaruitval

- Stimuleert en activeert de haarfollicels en de haargroei, voor voller en steviger Haar

- Uitgevoerd binnen 30 min

 

Dames

- 8 Sessies

- Stopt de Haaruitval

- Stimuleeren activeert de haarfollicels en de haargroei, voor voller en steviger Haar

- Uitgevoerd binnen 30 min.

 

Belangrijk om vooraf rekening mee te houden: deze behandeling vraagt geduld…

Verwacht geen wonderen qua tempo. De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt.

Pas na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar (een goed teken!). 

Pas na 6 maanden kan er echt goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei er daadwerkelijk is ontstaan.

De levenscyclus van een haarfollikel is 3 maanden en het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.

Na de kuur is het advies om het resultaat te onderhouden of te verbeteren door iedere 6-8 weken een behandel te ondergaan of de kuur te herhalen na 6-8 maanden.