Acne Behandeling vergoed door de  Aanvullende Zorgverzekering!

The Skin Expert beschikt over de ANBOS gecertificeerde acne specialisatie en voldoen aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen.

Onze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars.

Zowel The Skin Expert alsmede de acne specialiste heeft een AGB (zorgverleners) code.

 

Na de behandeling krijgt u een persoonlijke factuur met AGB code welke u direct kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Wilt u meer weten over vergoedingen voor het behandelen van acne, dan adviseren we u contact op te nemen met ons instituut of uw eigen zorgverzekeraar. Onze acne specialist kan u uitgebreid toelichten welke acnebehandeling voor vergoeding in aanmerking komt en welke behandeling het meest geschikt is voor uw acne probleem.

Voor zowel lichte als ernstige acne bieden wij een aantal behandelingen aan die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

 

Check de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te zien hoeveel behandelingen u vergoed kunt krijgen of welk bedrag op jaarbasis aan huidbehandelingen wordt vergoed.

In sommige gevallen is een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Acne is niet alleen een probleem onder pubers. Veel mannen en vrouwen hebben ook na de puberale fase nog steeds last van  Acne.

  Velen zijn ten einde raad na alles al te geprobeerd hebben, naar huidtherapeuten te zijn geweest en gebruik van diverse medicatie.

 

Wat is Acne?

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door, onder andere, hormonale factoren.

Er zijn vele mogelijke oorzaken. Vaak is verandering in de hormoonhuishouding één van de boosdoeners. Maar meestal zijn er meerdere factoren aan te wijzen.

Een onrustige huid ontstaat meestal door een combinatie van inwendige en uitwendige factoren,   zoals bijvoorbeeld

- hormonale disbalans

-voeding

-stress  

-verslechterd maagdarmstelsel

Maar ook over-cleansing, het gebruik van agressieve producten of overmatig gebruik van zuren op de huid kan de Acne juist  verergeren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

 

Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als Acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige Acne dat hulp van buiten noodzakelijk is.

 

 

Voor een doeltreffende Acnebehandeling kunt u bij The Skin Expert terecht, met een eigen ontwikkelde behandelstrategie, bestaande uit regelmatige instituut behandelingen en een thuisregime met producten.

Deze behandelstrategie wijkt af van de reguliere behandelmethoden en waarbij er bij 90% van de cliënten met

niet inflammatoire acne graad 1 en 2,

binnen 4 weken reeds een verandering merkbaar is.

 

 

Boek de kennismakings behandeling en The Skin Expert maakt samen met u een plan van aanpak om te kijken

welke behandeling het beste bij u past.