Productnaam

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Cadeaubon

De Cadeaubon, leuk om te geven ... Fantastisch om te krijgen.

€ 25,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

De Mio-Mas

Als u die fronsrimpels en rimpels rond de mond wilt verzachten of uw wenkbrauwen een goede lift wilt geven, is de Mio-mas een hulpmiddel voor myofasciale afgifte dat kan bereiken wat de basisverzorging niet kan. Dit hulpmiddel voor gezichtsmassage zorgt voor circulatie die niet alleen collageen, elastine en hyaluronzuur aan uw huid levert, maar het zorgt er ook voor dat de fascia (spanning) van het gezicht terugkeert naar een meer ontspannen, gezonde toestand.

 

Voor een optimale werking van de Mio-mas, wordt het Hyaluronzuur concentraat van Dermaviduals aanbevolen. Dit bevat de perfecte eigenschappen voor het over de huid glijden met de Miomas, zodat de druk op de huid optimaal verdeeld wordt. Als bijkomend voordeel is dat het Hyaluronzuur concentraat tevens zorgt voor een verbeterde hydratarie van de huid, en niet verwijderd hoeft te worden.

Bestel deze combinatie Mio-mas & Dermaviduals Hyaluronzuur concentraat nu met korting! Van € 64,90 Voor €  59,95!

 

 -Bevordert de bloedsomloop

 - Ontgift en ontzuurt

 - Voert vochtophopingen versneld af

 - Stimuleert het immuunsysteem

 - Neemt lokale blokkades en pijn weg

 - Regenereert en revitaliseert

 - Vermindert stress, moeheid en burn-out

 

 - Zet het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan

 

Het combineren van een microcurrent behandelingen met de Mio-mas is de beste manier om uw gezicht een revitaliserende lift te geven.

 

Gebruik

 

Voorhoofd en hoofdhuid

 

Houd de Mio- Mas vast en masseer het voorhoofd lichtjes, verticaal en horizontaal. Ga helemaal naar de hoofdhuid. Herhaal de beweging gedurende 3 minuten, of totdat de huid warm en roze wordt.

 

Ogen

 

Plaats het voorhoofd tussen de vingers van de Mio-Mas en beweeg zachtjes heen en weer met een ruitenwisserbeweging.

Nadat u voelt dat de spanning in dit gebied loslaat, drukt u de duimen van de Mio-Mas in de drukpunten van het gebied rond de ogen. Herhaal het eerste en tweede proces totdat u voelt dat de spanning in dit gebied afneemt. Masseer onder het oog langs de orbitale rand door de Mio-Mas voorzichtig naar de slapen te bewegen.

 

Middengezicht (kaak / wang / kin)

 

Beweeg de Mio-Mas lichtjes heen en weer over het jukbeen en op en neer langs de zijkant van de kaak.

Probeer vervolgens de duim van de Mio-Mas in het drukpunt van de kaak te drukken. Houd een paar seconden vast en beweeg dan voorzichtig op en neer.

 

Kaaklijn gezicht en nek

 

Stimuleer eerst de kaaklijn door het handvat van Mio-Mas te gebruiken om zachtjes langs de nek naar de sleutelbeenderen te vegen. Herhaal dit totdat je voelt dat de spanning in dit gebied wegvalt. Wrijf vervolgens de vingers van de Mio-Mas in zachte cirkelvormige bewegingen boven het sleutelbeen naar de buitenkant van het lichaam om te eindigen.

 

De Mio-mas kan over het gehele lichaam worden gebruikt. Tevens kan de mio-mas als Guasha tool worden gebruikt. Plaats dan het platte gedeelte van het handvat op de spieren en voer rustige strijkbewegingen met gelijkmatige druk van binnen naar buiten over de spieren uit. Door deze strijkbewegingen wordt het lymfesysteem geactiveerd, afvalstoffen en vochtophopingen versneld afgevoerd.

 

Reinig je Mio-Mas na elk gebruik met een zachte reiniger.

 

€ 64,90

€ 24,95

  • Levertijd: 1-3 dagen