Is oogverzorging overbodig?

Is oogverzorging onnodig? Waarom zou je oogverzorging gebruiken? Wist je dat de oogcontouren een van de meest actieve delen van je gezicht zijn? Gemiddeld knipperen je oogcontouren ongeveer 10.000 keer per dag! Naast deze dagelijkse activiteit is de huid rond je ogen drie tot vijf keer dunner dan de rest van je gezicht. Anders dan andere huidgebieden, heeft de onderhuid van de oogcontouren geen onderhuidse vetcellen waar normaal gesproken vet wordt opgeslagen. Daardoor is de huid rond de ogen gevoeliger, kwetsbaarder en meer vatbaar voor externe factoren. Dit kan leiden tot snel volumeverlies van de oogcontouren. Vaak beginnen de eerste tekenen van huidveroudering rond de ogen. De oogcontouren hebben dus andere behoeften dan de rest van je huid. Daarom adviseren we om dagelijks een oogserum en oogcrème te gebruiken in plaats van gewone dag- of nachtverzorging.
The Skin Expert. Voor een Gezonde en Stralende Huid!

Reactie schrijven

Commentaren: 0