Make up als de oplossing.

Wat doe je als Huidspecialist wanneer de make-up keuzes van je klanten al het geweldige werk dat je tijdens de behandelingen en thuiszorg bereikt, belemmeren tegenwerken en zelfs terugdraaien?

Je steekt zoveel moeite in je huidverzorging, maar kunt volledig in de steek worden gelaten door het gebruik van je make-up toepassing. 

Het kan zelfs de vooruitgang met huidaandoeningen belemmeren. 

 

Wat als er een Decoratieve make-up lijn bestaat, die de gezondheid van de huid zal verbeteren en huidherstel versnelt èn geschikt is voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid.

Het bevat GEEN nasties zoals geurstoffen, conserveermiddelen, emulgatoren, siliconen, amines en minerale oliën bevat, in tegenstelling tot andere make-up merken.

 

Het antwoord is Dermaviduals® decoratieve Cosmetica! Dit is een minerale make-uplijn op basis van de Corneotherapie.

 

De individuele Base Foundation Plus is kleur corrigerend, licht verspreidend, watervasthoudend, ontstekingsremmend, ondersteunt de regeneratie van de huid, olie absorberend, matterend en het creëert een gladde, zachte textuur op de huid om het uiterlijk van de huid te verbeteren.

De foundation op maat wordt ter plaatse op kleur gebracht voor een exacte matchende kleurovereenkomst met jouw huid. De foundation heeft de volgende eigenschappen:

-Ademende foundation

-Ondersteunt de regeneratie van de huid

-Niet-comedogeen

-Geschikt voor alle huidtypes en aandoeningen

-Gemakkelijk te verspreiden

-Hypoallergeen

-Licht reflecterend

-Longlasting

-Perfecte kleur match

-Opbouwbare formulering

 

Dan zijn er ook nog de Dermaviduals-teramic®  poeders.

Deze hebben een micro-poreus oppervlak, dit zorgt voor een uitstekende opname van transpiratie en talg. Aan de andere kant ondersteunt de specifieke combinatie van de poederbasis het vochtbindend vermogen van de huid. De specifieke samenstelling van Dermaviduals-teramic® poeder verbetert ook de diffusie van het gereflecteerde licht uit ongelijkheden zoals littekens of rimpels, wat leidt tot een zichtbaar gladmakend effect en een gelijkmatig uiterlijk van de huid. De toepassing van Dermaviduals-teramic® poeder resulteert in een zogenaamd "soft focus" effect. Het micro-reliëf van de huid zal aanzienlijk worden verbeterd. Zo kunnen zelfs op de atrofische en droge huid onregelmatigheden worden verborgen met het effect dat de huid nog steeds een natuurlijke uitstraling heeft.

Het poeder wordt zeer goed verdragen, zelfs op een overgevoelige of droge huid, evenals op de huid met barrière stoornissen of na een esthetische operatie. 

De specifieke samenstelling van dermaviduals® teramic poeders bevatten de volgende eigenschappen:

-Matterend effect

-Niet-comedogeen

-Talkvrije formulering

-Hypoallergeen

-Huidverzorgende mineralen

-Longlasting

-Licht reflecterend

-Jeukstillend

-Verbetert een gelijkmatig uiterlijk

-Past zich aan elke huidskleur aan

 

Het poeder wordt gebruikt voor matterende effecten, een egale teint en voor een natuurlijke tint. dermaviduals-teramic® kan worden gebruikt voor de fixatie van foundation en camouflage.

Geschikt voor alle huidtypes en aandoeningen, zelfs op een overgevoelige of droge huid, evenals op de huid met barrière stoornissen of na een esthetische operatie. 

 

Je kunt je dan ook afvragen: 

Is het dan wel make-up, of zijn het toch eerder huidverbeterende producten??